Kansanedustajat Mattila ja Hänninen iloitsevat OKM:n tuesta Saloisten monitoimihallille

Kansanedustajat Mattila ja Hänninen iloitsevat OKM:n tuesta Saloisten monitoimihallille

Raahelaiset kansanedustajat Hanna-Leena Mattila (kesk.) ja Katja Hänninen (vas.) ovat tyytyväisiä Opetus- ja kulttuuriministeriön päätökseen myöntää Saloisten monitoimitalon rakentamiseen 550 000 euroa.

– Hakijoita oli paljon, mutta onneksemme hakemuksemme erottui muista. Jokainen ulkopuolinen euro on erittäin tervetullut kaupunkiimme. Rakentamis- ja korjaustarpeita riittää tämänkin hankkeen jälkeen, kommentoivat Mattila ja Hänninen päätöstä.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt yhteensä 4,13 miljoonaa euroa avustusta liikuntapaikkojen rakentamiseen. Avustusta sai viisi hanketta, joiden lisäksi aluehallintovirastojen kautta tuetaan pienempiä hankkeita. Avustukset on osoitettu neljännen lisätalousarvion määrärahoista.

Avustusta on myönnetty Ikaalisten liikuntahallille 750 000 euroa, Saloisten monitoimitalon liikuntatiloille 550 000 euroa, Espoonlahden liikuntahallin peruskorjaukseen 750 000 euroa, Kaarinan Valkeavuoren liikuntahallille 750 000 euroa ja Liperin yläkoulun liikuntasalille 750 000 euroa. Aluehallintovirastojen kautta avustettaviin pienempiin hankkeisiin myönnettiin 563 000 euroa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja aluehallintovirastot myöntävät avustuksia liikuntapaikkojen sekä niihin liittyvien vapaa-aikatilojen perustamishankkeisiin. Suurin osa avustuksista suunnataan laajoja käyttäjäryhmiä palveleviin hankkeisiin kuten uimahallien, liikunta- ja jäähallien sekä lähiliikuntapaikkojen rakentamiseen, perusparantamiseen tai korjaamiseen.

Lisätietoja:
Hanna-Leena Mattila (kesk.) ja Katja Hänninen (vas.)