Kalajokiset ovat luotettavia yhteistyökumppaneita

Toisen kauden kansanedustajana olen oppinut edun valvonnasta paljon ja olen saanut hyvää kokemusta alueemme ja kalajokisten asioiden hoitamisesta.

Liikenneasiat ovat sydäntäni lähellä. Yhteinen etu rannikolla on, että 8-tien kehittämiseen saadaan edelleen resursseja. Satamat ja hyvin suuri osuus teollisuudesta on sen varrella.

Alemman asteen teiden kunnossa pito on tärkeää. Joka kunnassa asuu kylillä runsaasti ihmisiä, joiden liikkuminen pitää mahdollistaa. Liikenne satamiin ja tehtaisiin muualta Suomesta pitää turvata kehittämällä poikkiliikennettä.

Nykyisellä kaudella oli ilo tehdä yhteistyötä ”Joululahjarahojen” saamiseksi Kalajoelle. Tein kovasti töitä Himangan kevyen väylän rahoitukseen. Olen tyytyväinen, että onnistuimme.

Kalajoki ja Raahe kuuluvat vuoden vaihteessa aloittaneen Pohteen rannikon yhteistyöalueeseen. Yhteinen tavoitteemme on turvata ja edelleen kehittää lähipalvelujamme. Joka kunnassa tarvitaan oma terveyskeskus ja Kalajoella Himangan alueen palvelut on turvattava.

Mielelläni teen töitä ja palvelen edelleen kalajokista elinkeinoelämää, kaupunkia ja ihmisiä kansanedustajana. Arvomaailmani kuuluvat perinteiset koti, uskonto ja isänmaa. Järki ja sydän tasapainossa.

Kalajokiseutu 5.3.2023